Домашний форум обо всем

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Домашний форум обо всем » Тестовый форум » Актуальная тема

Актуальная тема

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Кто со Львова, как готовы к выборам, определились уже? Мне интересно, где можно посмотреть всю информацию о каждой партии которая баллотируется в меры города? Хочется серьезно подойти к этому вопросу, взвесить за и против и сделать выбор.

0

2

Ну как сказать готовы, надо идти и голосовать, с выбором тоже не определился, хотя пора бы, приду а там на месте уже разберусь. Хоть подходи серьезно, хоть нет ничего не изменится, они перед выборами такие все хорошие, кучу наобещают и остановки открывают и чего только не делают. А в обычное время вообще им ничего не надо. И обидно что такое только в нашей стране.

0

3

Ось і я не можу визначитися. Якось і той і той дають надію, але хто зна буде так чи ні. Я вважаю також, що йти треба, тому що ми живимо у Львові і всі його любемо. І нікому з нас не байдуже майбутне його життя. І ще багато чього все ж таки залежить від народу і його відносин до своєї країні. Слава Україні!

0

4

ПавелВоля, ось це не правильно так відноситися до виборів мера вашого ж рідного міста. Що значить прийду і на місці розберуся? Я особисто переглянула купу відео, перечитала купу статей, переглянула купу новин і навіть знайшла порівняльну таблицю https://www.centreua.org/vybory2020/lviv/mer яка мені, до речі, і допомогла зробити свій вибір. Сподіваюся що правильно. Не можна так безвідповідально підходити до питань які можуть надалі вплинути на ваше життя.

0

5

Для нас з дружиною зараз найактуальніша тема, це побудувати басейн на дачі для онуків. Ось вирішили його робити з елементами аквапарку. Підказали здесь глянути забудовника. Звичайно все красиво. Подивимось що вийде..

Отредактировано tao8286 (2020-11-12 14:50:40)

0

6

Что ж, очень интересное обсуждение, нравиться то, как вы рассуждаете, а особенно на счёт выборов и новостей. Это вообще всегда были отдельные темы для дискуссии потому, что новости всегда вызывают много разговоров и мыслей. Я вот к примеру, очень тщательно читаю новости про Запорожье https://delo.ua/ru/tags/zaporozhe/ , как по мне по другому и быть не могло, ведь сейчас любая новость про родной город очень ценна. Та и вообще, сейчас новости стали чуть ли не кислородом для каждого, ведь они сейчас определяют то, как пройдёт наш день. И именно поэтому, нужно всегда читать только качественные и актуальные новости.

0

7

Як чудово, що є місце де ми можемо поспілкуватися на таку важливу тематику, тим паче, що зараз неаби як важливо та цінно, коли ти перебуваєш в курсі всієї актуальної інформації. В цьому також важливу роль грає якісний інформаційний портал, котрий допомогає мені бути завжди в курсі подій. Так до прикладу мені дуже сподобалося як вони розписали поради від психолога https://womo.ua/category/obraz/psychology/ щодо нашого з вами здоров'я. Тим самим, я більше дізнався всього необхідного для того, аби зберігати себе в здоровому психічному стані. Також, що мені подобається в цьому інформаційному порталі, що він завжди тримає мене в інформаційному просторі, що дозволяє мені бути більш об'єктивним до новин та подій, що на сьогоднішній день дуже важливо.

0

Вы здесь » Домашний форум обо всем » Тестовый форум » Актуальная тема